Virtuális Túra Készítés

Profi 3D virtuális túra, séta készítés országszerte. Mutassa be ingatlanát szolgáltatásunk segítségével. Akár 24 órán belül elkészítjük számodra.

virtuális túra készítés
virtuális séta készítés

3D Ingatlan Virtuális Séta Készítés

bármely elképzeléshez

Szolgáltatásaink

Innovatív megoldások

Panoráma Fotózás

Csapatunk a légifelvételek készítése terén immár több éves tapasztalattal rendelkezik, minden elképzelésre van egy megoldásunk.

360 Fokos Fotózás

A legnagyobb igény továbbra is a légifotózásra van, melyet a 21 megapixeles kameránk akár RAW formátumban tud elkészíteni.

UTÓMUNKÁLATOK

Filmek vágásában, fotók utómunkázásában is magabiztosak vagyunk, de az animációk világában is otthonosan mozgunk.

3D MODELLEZÉS

Ortofotók segítségével pontos modelleket készítünk, melyek segítséget nyújthatnak az ipari felmérések terén.

STREAMING

Élő bejelentkezés? Tiéd a választás szabadsága, milyen social media platformon közvetítsük tartalmadat.

Rólunk

Ismerd meg csapatunkat

légifotó készítés árak

360 fokos kamerával hogyan lehet professzionálisan szerkeszteni képeit, és természetesen hogyan hozhat létre virtuális túrát a videó végére, akkor könnyedén létrehozhat professzionális virtuális túrát, még akkor is, ha nem ismeri a technikát, vagy ha még soha nem készítettem ilyet rendben, szóval kezdjük az első lépéssel

A mai oktatóanyagban megmutatom, hogyan lehet virtuális túrát készíteni az ingatlanok számára, megmutatom a teljes folyamatot, beleértve azt, hogy milyen 360 -as kamerát kell vásárolni, hogyan kell beállítani a kamerát, hogyan kell előkészíteni a házat, hogyan kell fényképezni a házat.

légifelvétel készítés árak

Elkötelezettség

Milyen 360 fokos kamerát és állványt kell vásárolnod a videó készítésekor. Nagyon ajánlom a ricoh theta z1 megvásárlását, ha a lehető legjobb minőséget szeretnéd kisebb költségvetés mellett ajánlhatom a ricoh theta v állványra, javaslom egy újabb fényállvány használatát, mivel rendkívül kedvező árúak, nagyon erősek, és nem esnek könnyen le.

fejlődés

Mint a piacon lévő sok drágább egylábú használjon egy újabb gömbfej -rögzítőt is, amely betw Ha az állványt és a 360 -as kamerát használja, ez lehetővé teszi számomra, hogy a 360 fokos kamerát helyesen állítsam be, ha lejtős talajon fényképezek, ezért a második lépésben állítsa be a 360 -as kamerát.

Szemlélet

Mielőtt ebbe belekezdenék. fényképezőgép -modellek, így csak azokat az univerzális beállításokat tudom megadni, amelyeket először használni szeretne, amikor párosítani szeretné 360 -as fényképezőgépét okostelefonjával a fényképezőgéphez mellékelt kijelölt alkalmazás segítségével.

3D Virtuális sétára lenne szükséged?

Alkalmazási területeink

Ingatlanfotózás/videózás

Ingatlanokat, épületeket, telephelyeket egy különleges légifelvétellel, légifotóval szélesebb perspektívából vizsgálhatunk, mutathatunk be. A felhasználás tárháza végtelen.

Építkezés dokumentálás

Az építőipari szektorban költséghatékony és biztonságos megoldásokat nyújtunk. Ortofotókat készítünk alaprajzi tervehez, építési és bontási folyamatokat rögzítünk, dokumentáljuk az előrehaladást.

Ipari felmérés

Hibát keresünk, kárt mérünk fel, folyamatokat rögzítünk, 3D modelleket készítünk, pontfelhőt alkotunk. Szolgáltatásainkkal a sokszor költséges és veszélyes emberi munkavégzés kiváltható.

Mezőgazdasági felmérés

A mezőgazdasági felmérések készítése igen gyakori manapság, lassacskán rutinfeladat. Drónunk hatótávolsága akár 8km légvonalban, így nem okoz gondot egy nagyobb területet sem feltérképezni, felmérni.

Drón Videó Megyeri Híd
Drón Videó Árak

Reklámfilm/Bemutatófilm

Kisfilmek, bemutató filmek készítését rövid határidőn belül, profi csapattal, fejlett technikai háttérrel vállaljuk. Több éves tapasztalattal rendelkezünk, az utómunkában is otthonosan mozgunk.

Filmek rendezvényekről

Kreatív tartalmat gyártunk koncertek, fellépések, szabadtéri workshop-ok, sportesemények, esküvői filmek terén a jelenlévők zavarása nélkül, nagy figyelmet fordítva teljes biztonságukra.

Videoklipp közreműködés

Meg van írva már a forgatókönyv és szeretnétek videóklipeteket légifelvételekkel kiegészíteni? Nyersanyagokat 1080p/120 fps-től egészen 4K/60fps-ig tudunk rögzíteni.

3D modellezés

Pontfelhőket alkotunk mérési célokkal, 3D modelleket készítünk prezentációkhoz, maketteket 3D nyomtatásához.

Miután a 360 -as fényképezőgépet párosította a kívánt alkalmazással adja meg a következő beállításokat, és győződjön meg arról, hogy az ISO -t a lehető legalacsonyabb értékre állította be, esetünkben a 200 értéket soha ne állítsa magasra vagy automatikusra, mivel nagy valószínűséggel sok szemcse képződik a fényképén, ami sosem néz ki jól a képének méretben vagy képfelbontásban győződjön meg arról, hogy a mi esetünkben a lehető legnagyobb számra van állítva.

Különbözik a részlethez és a felvétel tisztaságához, rendben, akkor folytassuk a harmadik lépéssel, amely a ház előkészítésének hangzása könnyűnek hangzik, de meg fogsz lepődni, hogy az apróságok mekkora különbséget jelentenek, mindig kapcsolja be a lámpákat a konyhai páraelszívó kiegyenesíti a bútorokat, például a székeket és az ágyrácsokat, és kinyitja az ajtókat, hogy nagyobb teret és áramlást biztosítson a felvételen, ha zöld vagy zöld kilátás nyílik a függönyökre, és a redőnyök is eltávolítja a felesleges rendetlenségeket, például a fürdőszőnyegeket samponos palackokat, konyhai kukákat és zsebkendőt, kevesebb az ingatlanfotózás.

Így ha elkészült a ház, folytathatjuk a negyedik lépést, amely szerint 360 fokos kamerával lehet fényképezni. ha ingatlanügynök vagy ingatlanfotós, akkor gyorsan és hatékonyan szeretné felvenni a házat, ezért helyezze a fényképezőgépet a szoba közepére, és győződjön meg arról, hogy piszkos, és bújjon el egy másik helyiségbe, így nem bent a felvételt, majd a telefon segítségével gyors 360 -as szkennelést szeretne végezni a helyiségben.

Hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden jól néz ki, és nincs semmi akadálya, ha a felvétel túl világos vagy túl sötét, állítsa be ennek megfelelően az expozíciós értéket, hogy szem, majd nyomja le az exponáló gombot a fénykép készítéséhez, ha még soha nem készítette a 360 fokos fényképet, csak vegye figyelembe, hogy a hagyományos fényképhez képest kifeszítettnek tűnnek. technika a fürdőszoba, a konyha, a hálószobák, a szabadtéri területek is, amikről a folyosókat is lőni szeretné, mert a virtuális túra építésekor jó, ha van egy forró pont a folyosón, mert ez jobb végfelhasználói élményt teremt csak körülbelül 20 percet vesz igénybe egy teljes ház felvételéhez ezzel a módszerrel rendben, tehát miután elkészítette az összes fényképét, a negyedik lépésben szerkesztik a képeket, most nézze meg, hogy ez a lépés valójában nem elengedhetetlen, de nagyon ajánlott, ha szeretné, ha a marketingje felpörögne.

Néhány képet teszek a képernyőre, hogy megmutassam, mekkora különbséget jelenthet a 360 ° -os fotóinak szerkesztése, így egyszerűen be kell jelentkeznie, válassza ki a 360 ° -os képjavító betöltését a fotózásról készült fotókat, majd 24 órán belül küldje be munkáját, majd visszaküldi az elkészült képeket, hogy készen álljon egy virtuális körútra, amely a virtuális körút felépítésének utolsó lépéséhez vezet, és ehhez egyszerűen jelentkezzen be a dobozba mifotosunk A .hu irányítópulton kattintson a 360 virtuális túrákra, és töltse fel képeit, és nevezze meg az egyes fényképeket, hogy melyik területre van szüksége, sőt lehetősége van feltölteni az alaprajzát, amely a végső terméket a bal alsó sarokban jeleníti meg, miután mindent feltöltött, egyszerűen kattintson a küldje el, és 24 órán belül elkészül, kap egy linket a virtuális túrához.

Referenciák

Néhány Munkánk

légifotózás

Ezen a héten a téma az, hogy mennyibe kerülnek a virtuális túrák, tudod, hogy sok blogot írtunk arról, hogy mi a virtuális túra, mi nem pontosan az, hogyan segít, most szeretnénk belemenni, hogy mennyibe kerülnek ezek a dolgok drágák Tudom, hogy az emberek azt mondják, ó, több ezer dollár, vagy lelőhetjük őket néhány száz dollárért, tudod, hol az átlag, amiről beszélni fogunk, és még sok más maradjon velünk, így kezdje a lendülettel sok kutatás, amely felbecsülhetetlen értékeket állít be, és úgy gondoljuk, hogy elég jól értjük, hogy pontosan mi is tartozik ebbe, így van egy árskálánk, ez egy egyszeri díj, semmi több, nincs ismétlődő vagy havi díj, és többet is megnézhet a weboldalunkon és egy csomó más blogon, de alapvetően az a dolgunk, hogy ha lemegyünk, akkor 300 dollárral kezdődik a túrával, majd ez egy extra 20000 láb a tárhely számára egy bizonyos portért, majd 10 százalék felvételek így például 60 ezer forint további száz dollárt, majd tíz százalékot, tehát tegyük fel, hogy a területe 2000 négyzetláb, ami plusz 40-80 ezer láb lenne, tehát a virtuális túra teljes ára nem jár külön díjakkal a Google-nak a platformok ára csak 600 dollár, úgy gondoljuk, hogy ez nagyon jó alku az Ön számára, hogy jó ár -értékhez jussunk, úgy gondoljuk, hogy ez megfelelő ár, ezért alapvetően szeretném végigvezetni Önöket, hogy pontosan mit is teszünk, ezt közzétesszük a Google ismeri webhelyén de mi az anyagkikötő, hallottátok -e az ügyportot, tudom, hogy sok embernek van, de akik nem, most egy rövid gyors körútra akartam indulni, de most egy kis túra arról, hogy mi az anyag kikötő turné szoftver a világon, hogy töltse le az optimalizáló hajót ezekhez a virtuális turizmusokhoz.

Beszélgetni fogunk a fényképezőgépünkről és arról, hogy miért használjuk ezt később a kézi helyett, de kaphatunk kamerákat ezektől a srácoktól, akik együttműködőket látnak el, és elmondja a statisztikákat. hogy belemerüljünk a statisztikákba, azt mondják az emberek, hogy mi ennek a megtérülése, és 61 helyből több mint 250 000 megjelenítést és több mint százötvenezer látogatást tudtunk generálni erre a 61 helyre, így ez meglepően megdöbbentő egyik sikerünk volt a doktori utcai sörfőzde, és közel nyolcvannégy nyolcvanötezer megjelenítést láthat majdnem 40 000 látogatásról és több mint 31 000 egyedi látogatóról, és a Doc utcával ez a hely nem volt igazán nagy, azt hiszem, a négyzetméter volt, ha emlékszem, hogy egy pár ezreket, így valószínűleg 600 700 körül áraztuk őket. ezeket az itt használt piros pöttyöket anyacímkéknek hívják, néhányat linkelhet, és egy csomó menő dolgot készíthet velük, de ezt közzé teszik a Google -on.

Google Street View -n az összes ilyen nagyszerű dolog, és anélkül, hogy más pénzt vagy más költségvetést költöttek volna a kampányukra, képesek voltak annyit generálni, tudod, hogy sok ilyen megjelenítés, mint például ez a rossz őszintén szólva nyolcvanötezer megjelenítés havi átlagos látogatás, ezt hasonlítja össze a Google Ads szolgáltatással, és továbbra is fizetnie kell a Google Ads szolgáltatásért, és nem tudja, hogy működik -e, ez az én célzásom a virtuális túránk mindezen egyéb tényezőknek köszönhető, hogy közvetlenül azt a forrást tettük közzé, ahol az ügyfelek keresik a keresett kulcsszavakat, és amint felbukkan, nagyon egyszerű, hogy látja a virtuális túrát, és megérti, hol a helye ezek a klassz funkciók, hé, ez a hely egy virtuális túra, Dougnak nincs ilyen, ezért szeretném megnézni, miről szól ez a virtuális túra, és szeretem ezt a helyet, amit ismersz, mint ha újra Délbe mennél, és ez Dél A jazz konyha egyik legutóbbi sikerünk az egyik legjobb esettanulmányunk, amit csak azért láttunk, mert igazán jó hora Y -t tudtunk generálni számukra, és ez egy nagyon egyszerű folyamat volt mindenhol, nagyon szerettem ezekkel a srácokkal dolgozni, de látod ta király az étlapjukra az összes ilyen fantasztikus dolog nagyon klassz menj ide, különben szeretném, ha különleges éjszakát ismernél a barátommal.

Virtuális Túra Készítés Áraink

Tájékoztató Díjszabás

Séta Start


1 szoba
20 perc repülés
~ 20 légifotó
30000 Ft
  •  

Séta Standard


2 szoba
40 perc repülés
~ 40 légifotó
50000 Ft
Kedvelt

Túra Start


1 lakás
20 perc repülés
~ 20 perc nyers videó
40000 Ft
  •  

Túra Standard


2 lakás
40 perc repülés
~ 40 perc nyers videó
60000 Ft
  •  
Kedvelt

Vagy a srácom, hogy itt legyen, és csak elmondhatod a személynek, hogy hé, itt akarok ülni, közvetlenül a hostessek asztaláról, nagyon jó, hogy kiválaszthatod, hol ülsz, mielőtt elmennél ott tudod, hogy egyetlen platform sem rendelkezik ezzel a lehetőséggel, ezért azt gondoljuk, hogy ez rendkívül előnyös, és újra és újra bebizonyosodott, és alapvetően a blogba való ismételt rituálé a munka felé – ez a szám nyilvánvalóan elavult, mivel ezek 150-150 ezer de alapvetően több szemgolyót kap, és mint mondtam, a Google Ads továbbra is fizetni fog érte, nem feltétlenül fogja tudni, hogy ezzel jelentős ROI -t észlel, de a virtuális túrákkal Ön és a vicces dolog te vagy Kevesebb pénzt fog fizetni, mint akkor, ha fizetne a Google Ads szolgáltatásnak, ez csakugyan ironikus, hogy ez hogyan működik, majd Philadelphia nappali éttermei segíthetünk Önnek abban, hogy írjon erről, ha étterem és minden jó cucc f Más blogjaink folyamata során részletesebben megvitattuk ezt, de nem is lehetne egyszerűbb, tényleg nem is lehetne egyszerűbb, ezért a mostani állapotra való áttérés során a virtuális túrákról egy olyan felvételt említettem, amelyet korábban említettem a blogban. az állvány álláspontja a pro -to -3d kamerával így néz ki a pro -to -3d fényképezőgép, így alapvetően megvan az állvány, amelyre a kamerát támasztjuk, és így 360 fokos nézetet kap, csak körülbelül 50-60 szkennelést készítünk egy adott üzletben, ha ez körülbelül fél órát, esetleg másfél órát vesz igénybe, ha ez olyan nagy, több emeletes hely, fel kell mennie a lépcsőn, és vissza kell mennie, így egy kézi eszközzel sok emberi hiba van, mert amikor felfelé és lefelé teszed, nem emlékszel arra, hová tetted, ezért szeretnénk következetesen megérteni az ügyfelekkel, hogy ezt kapja minden egyes szkenneléskor, és így, amikor újra megyek a turnéjukon nem lesz, ha st Ritkán előtte lesz egy ilyen magas vagy ilyen alacsony, mindig a szemem magassága lesz, nem lesznek következetlenségek ebben a fajtában, de onnan az egész megjelenítési folyamatunk csak Douglas Albert művészeti galériáját tette meg november 8-án készült, igen, így ez a baba körülbelül 2 órát vett igénybe, mert szép, és elég nagy hely, ezért több mint 2 órás két és fél órás 3 órás oldal volt feltölteni, de innen adjuk a vállalkozás tulajdonosának előnézeti lenka innen feltölthetnénk anyagcímkéket, de itt jön a SEO a YouTube videók webhelyein, ahol igazán kreatívak lehetünk, és megadhatjuk a vállalkozásnak, amit akarnak, majd közzétesszük, ha elégedettek, majd újra javítja -e a SEO -t, ezt újra és újra megvitatták ogle és egy magasabb, magas szintű jogosultság, valamint ezek a számok is elavultak, és csak most láttad, hogy több mint 85 000 megjelenítés, és összességében ez csak egy nagyszerű dolog, mert ha ez a jazz bár Philadelphiában, akkor ez a kiemelkedő kulcsszó, akkor a jazz rangok száma látható ketten egyáltalán nem rangsoroltak, még csak nem is a top 10 oldalak közé soroltak, némi oldalas keresőoptimalizálással és a virtuális túrán sokkal több gőzt tudtak szerezni, és úgy értem, nézzék meg / ennyi vélemények ez határozottan segít is, de megölik a rangsorban, ha a rangsorukban nincs Philadelphia. Szeretném látni, hogy igennek kellene lenniük, így a jazznek Philadelphiában nem is kell jazz bárnak lennie, csak jazznek és Philadelphia még mindig megjelenik ebben a térképcsomagban, ami hatalmas, így a keresések 90% -a sajnálom, hogy a kattintások 90% -a ebben a térképcsomagban történik itt, délen, sokkal több kattintást fog kapni, mint az összes többi hely mindezek a cikkek, amiket ismersz, többet, mint Krista Ja zz Cafe, mert az első három helyen szerepelnek, így a vállalkozások 90% -a Vanara Sajnálom, hogy az ügyfelek 90% -a ide fog jönni újra látni fogják a turnét, és úgy érzik, rendben van, szeretnék ide menni, ez nagyon jól hangzik, így alapvetően minden olyan dolog le van zárva, amit rendkívül értékes megismételni, négyszáz plusz tíz százaléka a négyzetméternek, tehát háromszáz a virtuális túra száz dollárért az anyagkikötő tárhelyéért, és a négyzetméter tíz százaléka ezen felül, és ez egyszeri díj, tehát ha tévedhet, valóban ez az, ami kihívást jelent a vállalkozások számára, nem csinálok digitálisat Nem tudom, hogyan kell Google -hirdetéseket készíteni a célzásról, ne aggódjon, virtuális túrát kaphat, amely pontosan ugyanazt teszi, ami egyenletes hógolyót eredményez a benyomások és látogatások során, ezért nagyon köszönöm.

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Egy fiatalos, rugalmas, megbízható csapat várja érdeklõdésed, fordulj hozzánk bizalommal.