Légifelvétel Készítés, Drón Fotózás

Légifotózás, drónfelvétel? Csapatunk azzal az egyszerű céllal jött létre, hogy teljeskörű szolgáltatásokat nyújtson a légivideózás minden lehetséges területén.

légifotó készítés
légifelvétel készítés

Különleges légi felvételek

bármely elképzeléshez


Drónfelvétel Készítés és Légifotózás Siklós Területén

Szakképzett csapatunk örömmel áll elébe a légifotózás, légifelvétel készítés, légi videózás bármely igényének kielégítésére. Számíthat ránk Siklós területén és környékén is. Célunk hogy professzionális szolgáltatásokat nyújtsunk a drónozás, légifelvételek készítésének minden lehetséges területén, hogy folyamatosan növeljük elégedett ügyfeleink számát. Vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy írjon nekünk emailt, hamarosan válaszolni fogunk.


Szolgáltatásaink

Innovatív megoldások

LÉGI VIDEÓZÁS

Csapatunk a légifelvételek készítése terén immár több éves tapasztalattal rendelkezik, minden elképzelésre van egy megoldásunk.

LÉGIFOTÓZÁS

A legnagyobb igény továbbra is a légifotózásra van, melyet a 21 megapixeles kameránk akár RAW formátumban tud elkészíteni.

UTÓMUNKÁLATOK

Filmek vágásában, fotók utómunkázásában is magabiztosak vagyunk, de az animációk világában is otthonosan mozgunk.

3D MODELLEZÉS

Ortofotók segítségével pontos modelleket készítünk, melyek segítséget nyújthatnak az ipari felmérések terén.

STREAMING

Élő bejelentkezés? Tiéd a választás szabadsága, milyen social media platformon közvetítsük tartalmadat.

Rólunk

Ismerd meg csapatunkat

légifotó készítés árak

Csapatunk küldetése, hogy professzionális szolgáltatást nyújtsunk a légifotózás, valamint a légifelvétel készítés terén. Ügyfeleink nagyrészt ipari-mezőgazdasági vállalatok, ingatlantulajdonosok-ingatlanközvetítők, tervezők-mérnökök, hazai kisvállalatok valamint magánszemélyek.

Csapatunk két személyre oszlik. Míg jómagam felelek az ügyfelekkel való kommunikációért valamint a külső munkák nyersanyagának rögzítéséért, kollégám a kreatív feladatokat látja el, mint a komponálás valamint a videóvágás és az utómunkálatok.

légifelvétel készítés árak

Elkötelezettség

Elkötelezettek vagyunk a légifotók illetve légifelvételek készítésének terén. Azzal foglalkozunk, amit szeretünk, folyamatosan fejlõdünk szakmánkban, újabb és újabb kihívások elé nézünk. Célunk a folyamatos munka, az ügyfelek elégedettsége és hogy minél jobbak és jobbak legyünk.

Fejlődés

Büszkék vagyunk arra, hogy mára tagjai vagyunk a DOE-nek (Drónpilóták Országos Szövetsége), rendelkezünk a kötelezõ felelõsségbiztosítással, valamint hogy járjuk az ország különbözõ pontjait, valósítjuk meg a partnereink különféle elképzeléseit.

Szemlélet

Habár fiatalok vagyunk, talán ez elõnyt is nyújthat. Nem csak az itthoni, magyarországi trendeket követjük nyomon, hanem a határontúliakat is. 2 éve foglalkozunk a légifelvételek, légifotók készítésével, kisfilmek forgatásával.

Légifelvételekre, légifotókra lenne szükséged?

Érintett területeink

Ingatlanfotózás/videózás

Ingatlanokat, épületeket, telephelyeket egy különleges légifelvétellel, légifotóval úgy mutathatunk be, mely felkeltheti a vásárló érdeklődését, nagyobb, szélesebb betekintést nyújt, valamint vágyat ébreszt a leendő tulajdonosában.

Építkezés dokumentálás

Drónunk GPS koordinátái feljegyzésével minimális eltéréssel tudunk minden alkalommal légifotót készíteni ugyan abból a pozícióból. Nincs jobb prezentációs eszköz egy építkezés folyamatát bemutatni, mint légifelvételek, légifotók segítségével.

Ipari felmérés

Legyen szó akár dokumentációról, felmérésrõl, 3D modellezésről, bemutatásról, képzeletednek semmi sem szab határt. Csapatunk a legrövidebb idõn belül, hatékonyan és pontosan dolgozik.

Mezőgazdasági felmérés

A mezőgazdasági felmérések készítése igen gyakori manapság, lassacskán rutinfeladat. Drónunk hatótávolsága akár 8km légvonalban, így nem okoz gondot egy nagyobb területet sem feltérképezni, felmérni.

Drón Videó Megyeri Híd
Drón Videó Árak

Reklámfilm/Bemutatófilm

Reklámok, kisfilmek, bemutató filmek készítésével is fordulj hozzánk bizalommal, állunk rendelkezésre. Több éves tapasztalattal rendelkezünk, valamint a helyszínen rögzített nyersanyagot stúdiónkban utómunkázzuk, jogtiszta zenei aláfestéssel látjuk el.

Filmek rendezvényekről

Van egy elképzelésed, de nem tudod, megvalósítható-e? Szeretnéd ha a fontos pillanatok meg lennének örökítve? A zsúfolt helyek, a tömeg miatt sokszor a levegőből látványosabban tudunk bemutatni egy rendezvényt.

Videoklipp közreműködés

Meg van írva már a forgatókönyv és szeretnétek videóklipeteket légifelvételekkel kiegészíteni? Nyersanyagokat 1080p/120 fps-től egészen 4K/60fps-ig tudunk rögzíteni.

3D modellezés

Ortofotók segítségével pontos modelleket készítünk, melyek segítséget nyújthatnak az ipari felmérések terén.

Ezekkel a drónokkal dolgozunk Siklós térségében:

Drónvideózás Siklós Drónfotózás Siklós

Portfóliónk

Néhány Munkánk

Légifotózás Siklós

Áraink

Általános Díjaszabás

Légifotó Start


1 felszállás
20 perc repülés
~ 20 légifotó
60000 Ft
  •  

Légifotó Standard


2 felszállás
40 perc repülés
~ 40 légifotó
80000 Ft
Kedvelt

Légi videó Start


1 felszállás
20 perc repülés
~ 20 perc nyers videó
70000 Ft
  •  

Légi videó Standard


2 felszállás
40 perc repülés
~ 40 perc nyers videó
90000 Ft
  •  
Kedvelt

Drónfelvétel készítés? Drón fotózás? Esetleg más elképzelésed van?
Szívesen segítünk, ötletelünk, biztosan találunk megoldást a Te projektedre is. 

VEDD FEL VELÜNK A KAPCSOLATOT

Egy fiatalos, rugalmas, megbízható csapat várja érdeklõdésed, fordulj hozzánk bizalommal.