Berendezett Fotóstúdió, Műterem Bérlés Budapest

Igényes fotóstudió bérlés

Fotóstudiónkat 2019-ben álmodtuk meg, majd 2020-ban nyitottuk meg kapuit a fotósok és divatmodelljeik előtt. Studiónk a Teréz körúton a város szívében, jól frekventált, könnyen megközelíthető helyen található.

Köszöntünk az

Fotóstúdió Bérlés Budapesten

Ahol megörökítjük álmaid pillanatát

Célunk, hogy egy olyan professzionális studiót biztosítsunk a nagyközönség számára, mely a mai igényeket teljességével kielégíti, otthont ad a női portfólió fotózáshoz, a baba és gyermek fotózáshoz, a kismama fotózáshoz, a családi fotósához, a páros fotózáshoz, a férfi portfólió fotózáshoz, valamint az esküvői fotózáshoz. Studiónkat a napfény is erősen éri, így az alkalmas napfény studiónak is.

ikon 2

Greenbox

ikon 3

Zöld háttér

ikon 1

Karácsonyi díszlet

ikon 2

A beltér tágas, több légterű, így a fotózások egymás alatt is zavartalanul folyhatnak. A jó felszeretségnek köszönhető, hogy majdnem bármely eszköz, kiegészítő megtalálható, bérelhető nálunk. Studiónk nem feltétlen csak fotózásokra bérelhető ki, tökéletes helyszín lehet kisebb oktatásoknak, rendezvényeknek, castingoknak, workshopoknak. Alap szolgáltatásaink közé tartozik a szakmai segítség is, mint a profi sminkes illetve fodrász. Vendégeink hozzátartozói a vendég tér kanapéin pihenhetnek, az ingyenes wifi szolgáltatásunk elérhető mindenki számára.

Rólunk

Kreatív, tapasztalt rugalmas csapat

Bízd életed fontos pillanatának megörökítését egy profi csapatra, több, mint 20 év tapasztalattal.

Studiónkban több stílus és dizájnelem is képviselve van, szebbnél szebb padlófelületek, ablakok, bútorok, falak találhatóak, amik felelnek a a díszlet sokszínűségéért. A studió minden részében átrendezhető, módosítható tetszés szerint. A zavartalan munka érdekében asszisztensünk a fotózás ideje alatt csak akkor tartózkodik a studióban, ha a fotósnak szüksége van rá. Az otthonos hangulatért egy közös konyha, kávéfőző, hűtött italok felelnek.

Bízd életed fontos pillanatának megörökítését egy profi csapatra, több, mint 20 év tapasztalattal.

Műterem bérlés Budapest

Kérünk minden egyes ügyfelünket, hogy studiónkban az eszközökre, tárgyakra mindenki a sajátjaként tekintsen, vigyázzon rá, hogy más is, máskor is használni tudja azokat.


Studiónkba ha kis kedvenced jól nevelt, úgy gondolod nem zavarja a te és mások munkáját sem, nem tesz kért a bútorokban, felszerelésekben, nyugodtan hoz magaddal, kutyabarát hely vagyunk.
Egyedi igények esetén kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk. Foglalni online lehetséges weboldalunkon, illetve telefonos elérhetőségünkön.

Kérünk minden egyes ügyfelünket, a lefoglalt időpont előtt maximum 10-15 perccel érkezzen, hogy ne zavarja az előtte lévők munkáját sem. Várjuk kedves vendégeinket a hét minden napján 8:00 és 18:00 között.
Egy teljes nap, vagyis 10 óra esetén a studió bérlési díja 50.000 Ft.

A minimális foglalási idő: 1 óra.

Fotóstudió Bérlés

Foglald le most fotóstudiód időpontját, ne maradj le.

Bízd életed fontos pillanatának megörökítését a legprofibb csapatra, több mint 25 év tapasztalattal.